11.04.2024 08:55

Úspěšný víkend pro mládež

Velice úspěšným víkendem pro naší mládež byl ten právě uplynulý. Kromě béčkového dorostu, který ztratil dva body za remízu, všechny ostatní týmy svá utkání vyhrály, přičemž první mužstva starších i mladších žáků své skupiny o přeborníka okresu vedou. Navíc do soutěží vstoupily také obě naše přípravky, a je nutné dodat, že rovněž úspěšně, obě totiž svá utkání vyhrály. 

SK Nový Knín/N. Ves A - Sedlec-Prčice A 5:2 (3:2)

Soupeři jsem měli co oplácet z podzimu, když jsme na jeho hřišti  tehdy nepředvedli moc kvalitní fotbal. Na hřišti v Nové Vsi se naši áčkoví dorosenci tentokrát ukázali v mnohem lepším světle, když utkání dovedli do jasného vítězství. Naši hráči předváděli po většinu zápasu pěkný fotbal, který korunovali pěti brankami. Za zhlédnutí stojí hlavně gól, který zachytila kamera. www.youtube.com/watch?v=4QTsZ_Hdmos Na videu Pavel Kramer střílí naši třetí branku. 

SK Nový Knín/N. Ves B - Láz/Obecnice 2:2 (1:1)

Oproti předchozímu týdnu rezerva dorostu nastoupila v kvalitnější sestavě a na jejím výkonu to bylo znát, bohužel řadu šancí jsme zahodili. Nepohlídali jsme si ale hlavně začátek druhého dějství, když soupeř šel brzo po přestávce poměrně lacino do vedení. Jenže se nám podařilo poměrně brzo skóre vyrovnat a následně jít i do vedení. Nepozornost našich hráčů však způsobila, že hosté už po minutě vyrovnali. Do konce zápasu se na výsledku už pak nezměnilo, i když oba týmy měly několik vyložených šancí ke strhnutí vývoje zápasu na svou stranu.

L. Milín - SK Nový Knín/N. Ves A 1:7 (1:2)

První půle byla na výsledek poměrně vyrovnaná, naši starší žáci šli do vedení, domácím se podařilo takřka v zápětí vyrovnat. Míč byl ale hlavně na kopačkách hostů, jenže jejich hra byla poměrně stereotypní, nemohli se dlouho vypořádat s obraným valem domácích. Druhé dějství už bylo o něčem jiném a svého soupeře jsme jasně přehrávali, což jsme potvrdili také pěti góly.

SK Nový Knín/N. Ves A - Sp. Příbram B 4:0 (1:0)

Hostům nepomohlo, že se posílili několika hráči, kteří o víkendu hráli za jejich první mužstvo. Zejména ve druhé půli naši áčkoví starší žáci předváděli skvělý fotbal a soupeři, který dosud neprohrál, nakonec nasázeli celkem čtyři branky. 

SK Nový Knín/N. Ves B - TJ S, Dal. Dušníky 3:2 (2:1)

Vyrovnané utkání odehrála rezerva starších žáků. Po úvodním tlaku jsem šli do vedení, vlastní chybou jsme ale umožnili hostům vyrovnat. O výsledku pak rozhodly dvě výstavní střely našich hráčů ze střední vzdálenosti. 

Sp. Rožmitál - SK Nový Knín/N. Ves A 0:6 (0:3)

Další jednoznačné vítězství našich mladších žáků. S chutí si zastříleli, přičemž se dařilo hlavně N. Šustrové, která zaznamenala hatrick. 
 

TJ S. Dal. Dušníky - SK Nový Knín 5:9

Ač oslabená starší přípravka o S. Ježka, který přestoupil na Příbram, svůj úvodní zápas ve skupině o 11. až 19. místo zvládla, přičemž pomohli Š. Knobloch a Z. Mráz, kteří k nám přišli během zimního období.

SK Nový Knín - Podlesí/Bohutín 16:13

Své úvodní utkání ve skupině o 9. až 15. místo zvládla i mladší přípravka, která dokázala obrátit ve druhé polovině vývoj zápasu ve svůj prospěch.
 
 
 
 
 

 

SK Nový Knín/N. Ves A - Sedlec-Prčice A 5:2 (3:2)SK Nový Knín/N. Ves A - Sedlec-Prčice A 5:2 (3:2)

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904